We zijn officieel geopend!

Ik ben Yvette, moeder van een prachtige prinses van 2 jaar en vandaag komt er een kleine droom uit: mijn eigen webshop met haaraccessoires voor kinderen!

Mijn liefde voor haaraccessoires begon bij het steeds iets langer groeiende haar van mijn dochter. Heerlijk vond ik het om internet af te struinen en weer wat leuks te scoren voor haar haar. Zeg nou zelf, leuke haaraccessoires maken een outfit toch helemaal af en hóe trots ben je als jouw kind er schitterend bij loopt!

Ik kon dan ook niet wachten om de leukste items in te kopen en de webshop te vullen en ik ben heel erg blij met het resultaat! Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid, zo kunnen jullie bijvoorbeeld binnenkort hele mooie haaraccessoires voor de aankomende feestdagen shoppen.

Ook komt er op zéér korte termijn een heel leuk product in de webshop waarmee ik een hoop moeders blij ga maken. Wat het is blijft nog even een verrassing dus hou de webshop en Facebook goed in de gaten!

Over Facebook gesproken, ik ga regelmatig leuke (win)acties houden en we beginnen vandaag gelijk goed! Bekijk deze actie (later vandaag) op Facebook en like mijn pagina om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en (win)acties!

De basis staat maar ik ben nog lang niet klaar! Mijn doel is om per leeftijdscategorie een veel uitgebreider assortiment aan te bieden en daar ga ik me de komende tijd druk mee bezig houden.

Ik heb er ontzettend veel zin in om aan de slag te gaan en hopelijk een hoop mensen blij te maken! Tot snel!

Liefs, Yvette

7 reacties

 • Avatar

  Ineke

  Gefeliciteerd???

 • Avatar

  Chantal van Waardenburg

  Supergaaf! Heel veel succes. Wij gaan vast en zeker bestellen 😉

 • Avatar

  Rebekka Den hoed

  Super leuk meiden kom zeker bij je shoppen voor me kleine meisje. Heel veel succes ermee

 • Avatar

  Anne

  Prachtige website ,ziet er mooi kleurrijk uit. Precies zoals het past bij al die lieve schattige meisjes met hun mooie haar zoals jullie eigen prinsesje.

  Succes, liefs Anne

 • Avatar

  Sandra Kruit

  Superleuk Yvette!! Ik wens je heel veel succes met je webshop!!!

 • Avatar

  Dennis

  Ik ben heel trots op je babe. Volg je droom, dan ben je altijd succesvol 😉

 • Avatar

  Anne

  Geweldig ,mooie kleuren en prachtige haarspeldjes.
  Veel succes Anne

Reactie plaatsen?